Messi je izabran za najboljeg igrača u La Ligi u rujnu

La Liga je to službeno objavila Nogometni Dres Barcelonski nogometni klub Messi izabran je za najboljeg igrača u La Ligi u rujnu.

Ovo je prva nagrada koju je Messi osvojio ove sezone. Argentini su bili u stanju hrabrosti tijekom rujanskog natjecanja. Ulaženo 3 gola i poslao 4 pomaže. Pomoćni Barcelona je osvojio 2 pobjede, 2 uzvrata i 1 gubitak u pet liga u rujnu.

U Barceloninu 8-2 četvrtinu Huesca, Bassé Messi zabio je 2 gola. Drugi cilj postigao je u Barceloni 2-2 uzvrat s Gironom. Messi će biti prije utakmice protiv Dres Barcelona u Sevilli 20. listopada. Pokupi trofej u kampu Nou.

Arsenal će imati ogroman poticaj u budućnosti

Arsenal potpisao ugovor o sponzorstvu s Adidasom za ukupnu cijenu od 300 milijuna funti. Od sljedeće sezone, Igrači Nogometni Dres Arsenala nastupit će u dresu Adidasa.

Rekao je izvršni direktor Adidasa Casper Roth Ted U posljednje dvije godine, Arsenalova izvedba doista nije uspjela. Ali ovaj tim iz Emeryja je u usponu.

“Vjerujemo da će u budućnosti biti golem napredak u Arsenalu. Do danas je nogomet još uvijek najutjecajniji sport na svijetu. Ako ste gledali Arsenalovu 5-1 pobjedu nad Fulhama, Naći ćete da su igrali najbolji nogomet. Ramseyova peta je najbolji nogomet. Dres Arsenal je imao prekrasan vikend. Ali nosili su pogrešnu odjeću! ”

Želite voditi tim da piše povijest

Prema izvješćima, Nedavno su intervjuirali Nogometni Dres Liverpoolski branitelj Van Dyck. Govoreći o priključenju Liverpoolu i očekivanjima za sezonu.

“Uživam u svakom trenutku igranja za Liverpoola. Znaš, ovo je najbolje vrijeme da budem Liverpool igrač. Želite igrati one važne igre, Želim igrati protiv tih moćnih timova. Želite igrati na najvišoj razini konkurencije, I uživajte u njoj. Želim osvojiti počasti, Ovdje želim stvoriti lijepe uspomene. Napišite povijest sa svojim suigračima. ”

“Uživam u svakom trenutku igranja za Liverpoola. Znaš, ovo je najbolje vrijeme da budem Dres Liverpool igrač. Želite igrati one važne igre, Želim igrati protiv tih moćnih timova. Želite igrati na najvišoj razini konkurencije, I uživajte u njoj. Želim osvojiti počasti, Ovdje želim stvoriti lijepe uspomene. Napišite povijest sa svojim suigračima. “

Real Madrid postupno popunjava jama koju je ostavio Ronaldo

52-godišnji Lopetji napravio je malu revoluciju u Real Madridu. Nogometni Dres Ronaldo je napustio ovaj tim, Došlo je do velike promjene koja nije bila moguća. Prije toga, Real Madrid je zasjao u Ligi prvaka. Također se koristi za Zidaneov konzervativac.

Benzema je izbio. U posljednjih nekoliko sezona, Benzema je pojačao Ronalda. Ovog sezone Europsko Super Kup i La Liga, Postigao je 3 gola. Nema portugalske superstar, Benzema je dobio više šanse za postizanje rezultata. On također iskorištava to.

Asencio je još jedan veliki korisnik Ronalda odlaska iz Dres Real Madrid. Španjolski je međunarodni igrač postao početni član tima Real Madrid. Ovo može biti godišnje doba za ulazak u redove superzvijezda. Mladi genije to mora dokazati Prilikom udaranja glavne sile, On također može održati vrstu zamaha koji on vidi kao zamjenskog igrača na sudu.

Manchester City i dalje je prvak

Prošle je sezone Manchester City osvojio prvenstvo Premier lige rekordnim rezultatom. Oni su i dalje najveći omiljeni tim ove sezone. U Premier ligi gotovo desetljeće, niti jedan tim nije uspio osvojiti prvenstvo Premier lige. Ovo je najveći izazov za Nogometni Dres Manchester City ove sezone. Kapetan Manchester Cityja Kompany izrazio je svoje povjerenje u intervju.

Kompany je rekao: ” Mnogi su igrači osvojili naslov prvaka prošle sezone. Dakle, kad se vrate, Morate primijetiti nešto, Provjerite jesu li im se oči promijenile. Ne kažem da ćemo biti tako dobri kao prošle godine. Ova se sezona razlikuje od prošle sezone, Jer i ostale momčadi postaju sve jače. ”

” Svatko je dobio dovoljno upozorenja, Nijedna momčad nije mogla osvojiti naslov lige u posljednjih devet sezona. Dres Manchester City se također mora boriti sa sobom. Umjesto da budu u nevolji kao i ostali timovi. Vidim da svatko radi naporno, U našem timu postoji velika konkurencija. Manchester City mora to učiniti. Ne možete jamčiti da ćete osvojiti prvenstvo. Ali ako Manchester City ostane konkurentan, Manchester City će učiniti ono što nitko nije učinio u proteklih devet godina. “

Bassad je upotrijebio Messi kako bi mu učinio sve od sebe

Barcelona je ove sezone dobro započeo, Prvo su osvojili španjolski Super Cup sa 2-1 pobjedom nad Nogometni Dres Sevillom. Tada je osvojio protivnika na Gamber Cupu. Zatim će se pripremiti za novu sezonu.

Ovog je ljeta Barcelona’s transfer posao učinjen na mjestu. Bez obzira radi li se o prijenosu ili prijenosu, Prije roka za prijenos, Barcelona će dodatno smanjiti postrojavanje, Rafinha, Paco, Munir i drugi u opasnosti su da se očiste.

Messi se prvi put pojavio kao kapetan u kampu Nou, Ponekad će se pojaviti s desne strane. Hoće li se njegova upotreba promijeniti u novoj sezoni? Valverde je rekao: “Ako možemo, imamo i ovaj izbor. On također može igrati na druge načine. Ako protivnik ne zna da li Dres Barcelona Massey želi napasti iznutra ili izvana, Ovo je dobro za nas. Uvijek postoje razni glasovi oko Barcelone Messi. Ali ono što Barcelona može učiniti je dati mu omiljeno okruženje. Neka igra sve talente. ”

Juve je jako željan za Bogbu

Nedavne glasine koje Bogba namjerava prenijeti u Barcelonu pojačane su. Prema britanskim medijskim izvješćima, Iako Nogometni Dres Manchester United nema namjeru staviti francuske na Barcelona, No, dizalo pluta, Juventus nije u potpunosti napustio želju za Bogba.

Rečeno je da je stajalište Manchester Uniteda čvrsta. Nemaju namjeru napustiti Bogbu da napusti tim. Manchester United je sada eliminirao interes Barcelone za Bogba.

To je rekao Da bi vratio Bogbu Juventu, Dres Juventus je spreman zamijeniti novac s Pjanicom za Francuze.

Brazilski bedrci dobit će portugalsku nacionalnost

trenutno, Tim La Liga Barcelona ima tri igrača koji nisu članice EU: Mina, Coutinho i Artur, Nogometni Dres Brazilska zvijezda Coutinho uskoro će dobiti putovnicu za EU. Sljedeće sezone neće zauzeti igrače koji nisu članice EU. I ovo dodatno mjesto, Može se upotrijebiti za predstavljanje Chelseaovog tima Williama.

Prošle sezone, Coutinho, Paulinho i Mina, U Barceloni su zauzeli tri izvaneuropska mjesta. Paulinho se pridružio, Artur je uspio preuzeti praznu slobodu koju je ostavio. A Coutinhoova izvaneuropska pozicija sada će biti pošteđena. Mina će također vjerojatno napustiti momčad. To je stvorilo uvjete za Barcelonu za uvođenje zemalja izvan EU.

Barcelona može napustiti Coutinhoovu neeuropsku kvotu, Koristi Dres Brazil međunarodni William, Barcelona planira pregovarati s Chelseatom, Uvesti brazilski krilo brzina.

Hrvatska poništava prvi konačni rezultat Engleske

Druga igra polufinala Svjetskog kupa održana je na stadionu Luzhniki u Moskvi. Hrvatska prekovremeno 2-1 preokrenula je Englesku, Prvo mjesto u finalu Svjetskog kupa, Natjecat će se s Nogometni Dres Francuskom za prvenstvo. Otvaranje 284 sekundi, Trippier je postigao gol za reprezentaciju. U drugoj polovici, Perry Hitch izjednačio je rezultat i pogodio središnji post. prekovremeni rad, Pelišic je potpomagao Manjukića s ranjenom bitkom na pozornici.

Engleska je eliminirana u polufinalu posljednjih tri glavna natjecanja. Posljednji krug Engleske eliminirao je Švedsku 2-0. Od osvajanja Čehoslovačke i Francuske 1982. godine, Engleska nikada nije pobijedila dvije europske momčadi u jednom Svjetskom kupu. Southgate je upotrijebio isti starter za tri uzastopna knockouta.

Hrvatska je izvela Dansku i Rusiju kaznom. Dres Hrvatska je postala zemlja nakon Argentine 1990. godine. Druga momčad osvojila je dvije kaznene igre u jednom Svjetskom kupu. Prije toga, šest hrvatskih 6 kugla za Svjetsko prvenstvo bilo je samo jedan gubitak. Nakon što je izgubio u Turskoj 1. rujna 2017., Hrvatska je nepremostiv u devet uzastopnih službenih utakmica.

Neymarovi alternativni podaci osvojili su Svjetsko prvenstvo

Na Svjetskom kupu u Rusiji, Brazilska zvijezda Neymar Nogometni Dres postala je središte pozornosti. Pridonio je ciljevima, pridonio pomaganju i doprinio ostalima. Istovremeno, ona je također postala ključna točka za sprečavanje predmete. Opet me natjeravali protivnici. Međutim, nakon pretjerivanja Neymarovog pada, Na primjer, valjanje nekoliko krugova na tlu, To je privuklo puno kritika od nogometa.

Prema statistikama, Svjetsko prvenstvo 4 igre, Neymarovo vrijeme na tlu, Potrebno je 14 minuta. Osim toga, Neymarova utakmica s Meksikom, Potrebno je najviše vremena da se kotrlja na tlu. 5 minuta i 30 sekundi tijekom dijeljenja. Nakon što je ustao Layun, Trebalo je više od 2 minute.

4 igre, Tri grupne utakmice plus 16 najboljih utakmica, Dres Brazil Neymar igrao je cijelu igru, Ukupno 23 prekršaja protivnika, Prosječno 6 prekršaja po igri. U međuvremenu, nakon svake povrede Neimar u Brazilu, Proveli će 36 sekundi vremena za igru.